Over mij

Mijn naam is Maria Zochowski, geboren in 1981, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Eindhoven in de wijk Blixembosch.

In 2004 ben ik begonnen met de opleiding tot rijinstructeur auto (categorie B) bij de Veldhovense Rijinstructeurs opleiding (VRO). Hiervoor ben ik in 2005 geslaagd. Ongeveer tegelijkertijd werd ik aangenomen als Militair Rijinstructeur bij de Koninklijke Luchtmacht op de kazerne in Oirschot. Sinds 2005 heb ik vele instructiecertificaten weten te behalen, A (motor), C (vrachtwagen), D (bus) en E (aanhangwagen).

Mijn hart ligt bij de rijinstructie, na zoveel jaar ervaring is het vak me steeds meer eigen geworden en iedere dag stap ik nog steeds met net zo veel plezier in de lesauto als aan het begin van mijn carrière. De omgang met mensen, van allerlei leeftijden en rangen heeft gezorgd voor veel ervaring en die ervaring ga ik nu benut bij mijn eigen rijschool.

Rijschool Via Maria staat voor: kennis, ervaring en eerlijkheid.

Bij Rijschool Via Maria werk je naar het behalen van je rijbewijs toe in een vertrouwde lesomgeving met een vaste instructrice.

Neem voor meer informatie contact met me op via het contactformulier of bel 0619180666. In een vrijblijvend gesprek kan ik je dan alles uitleggen en kun je alle vragen die je hebt stellen.

Ik hoop van je te horen.